Jag tycker verkligen att jag varit jätteduktig på att hålla poängen. För er som inte vet vad jag pratar om, så är det Viktväktarna. Jag har varit med länge, men inte brytt mig om det, förrän nu. Jag insåg att NU ÄR DET NOG. Jag fick helt enkelt ta tag i det på riktigt. Jag beställde en massa från Viktväktarnas shop så nu kommer jag INTE att äta andra godsaker än det. Detta för att ta kontroll över detta. Och som sagt, jag tycker det går jättebra. Duktiga jag.
 
Jag har beställt boken som alla talar om: Lär dig leva! 
Lär dig leva : Mindre stress - Mer närvaro
Du kan beställa boken här.
 
Jag hoppas att den boken ska hjälpa mig att vara i nuet och vara mer medveten och närvarande och mindre stressad. Jag läser just nu Mindfulness i vardagen för andra gången. Jag tycker att mycket är så bra och självklart, men ändå något jag glömt bort mitt i all stress.
Mindfulness i vardagen : vägar till medveten närvaro
I går läste jag att när vi stannar upp och ser tillvaron som den är, och accepterar den, först då kan vi göra medvetna val. Just det att stanna upp, vara medveten och acceptera tycker jag är viktigt. Det finns en ro i det. Låt morgondagens bekymmer vara just morgondagens och gårdagens mödor har vi redan lämnat. Allt vi har är nuet - det här ögonblicket. 
 
 

2 kommentarer

birgitmaria

28 Jan 2016 21:41

Duktiga du!!

Svar: Tack!
Fru Blomma

Smäm

29 Jan 2016 09:43

Stressen är verkligen inte kul! Låter smart :) Var välsignad och tack för dina kloka ord ❤️

Svar: Gus välsigne dig med.
Fru Blomma

Kommentera

Publiceras ej