Måndagsmorgon och lugn och ro. Mini och jag är lediga idag. Vi ska följa Maxi och ta spruta och sedan ska vi äta på Frasses. 

När flickorna kommer från skolan ska vi baka lussekatter och julpynta lite. Det ser ut att bli en bra dag. Vi får väl se. Om Gud vill.
Tisdagens vedermödor är snart till ända. Skämt och sido.
 
I helgen har vi firat min pappa som fyller 70 år. Hipp hipp hurra för pappa! Han är den bästa pappan i hela världen. Det är jag säker på. Mina barn älskar honom och har gjort det sedan de var bebisar. Han relaterar till dem på ett underbart sätt. I helgen skulle han hjälpa flickorna med en motivation till Polarbröds tävling om att döpa en ren. Så här lät hans rim: Jag döper min ren till Berta, för hon är så bra på att fjärta. Sedan skrattade han så gott. Han är helt enkelt underbar!
 
Mina elever sjöng för honom på engelska i fredags. De är också helt fantastiska!
 
Vi har köpt ett nytt hus. Det är faktiskt mitt drömhus som genom ett mirakel blivit mitt. Vi flyttar i februari så det är ett tag kvar innan ni får se lite bilder. Jag ser fram emot detta med både förtjusning och skräck. Det är ju en hel del som ska fixas innan allt är på plats. Mycket jobb... Men kommer tid, kommer råd - så sägs det. 
 
Idag fyller min älskade man år. Han blir 39 år och jag skojar inte när jag säger att han, om möjligt, blir snyggare och snyggare med åren. Då ska ni veta att redan när vi träffades var en super-snygging. Vi gratulerade honom i morse och han fick Zlatans parfume och deo. Den luktar jättegott!
 
Barnen bakade pepparkakor igår.
 
Det var mysigt.
 
Nu ska jag hem och laga mat för vi ska fira!
 
Ha det bäst!
 
Igår befann jag mig i Skellefteå för Höststämma med Kristdemokraterna.  Acko Ankarberg Johansson undervisade. Det var både roligt och inspirerande att lyssna till vår partisekreterare. Hon talade om att vi aldrig får tumma på asylrätten, vilket vissa partier verkar vilja göra. Vi ska istället värna humanitet genom att korta beslutstiden, vilken idag är ca 15 till 18 månader. Det är en ganska lång och jobbig väntan på ett avgörande beslut. 

Idag och igår gick radion varm. Det var svårt att ta in de hemska nyheterna om vad som hänt i Paris. Vad händer i vår värld? Hur länge ska IS få terrorisera i världen? 

Lite bilder från igår.


Roland Sjögren var ordförande under själva stämman.

Medlefors folkhögskola serverar alltid god mat och trevliga lokaler.  Min man var också i Skellefteå på träff med fotbollsförbundet. Vi passade på att gå på Bishop's Arms och äta middag innan vi åkte hem. 

Idag kommer vi att ta det lugnt. Vi ska gå på promenad i vårt vita landskap.  Det har snöat. Middagen äts hos svärmor.  Hon ska göra palt. 

Sköt om er idag.  Sprid kärlek till en kallare värld.