Jag var ju hemma igår med Mini. Vi är hemma måndagar denna termin, bara han och jag. Så mysigt vi har det! Igår gungade vi och lekte i sandlådan. Dessutom gjorde jag min supergoda svartavinbärsmarmelad. Tack Ingegerd för bären! 
 Jag mixar bären först för att marmeladen ska bli slät. Sedan kokar jag den ganska länge med socker. Den blir god!
 
På kvällen var jag på fotbollsplanen och plockade ner näten från målen. Det hör hösten till. Några ungar hade åter varit och kastat sönder ett fönster till omklädningsrummen på Norräng. Är det ingen vuxen som vet vilka barn som är och gör detta? Det är ju flickornas fotbollsklubb som får bekosta detta. Det är fjärde rutan som måste bytas nu inom loppet av ca 4 veckor. Håll ordning på era barn!
 
Ja, ja. Nu har jag fått skälla lite. I kväll kommer min syster förbi. Det ska bli LYXIGT! Kram 
 
 
Det var en bra vecka. Jag är tacksam för att den dipp jag trodde skulle bli hemsk och långvarig, verkar lindrig. Jag har mått bra faktiskt. Jag vet bättre än att ta något för givet, men jag njuter av varje stund som jag får må bra. 

Solen skiner och jag och mini är ute. Mini leker i sandlådan och jag sitter på en stubbe och filosoferar. 

Vi har varit hos gammelmormor med en ljudbok, Britt-Marie var här. Jag har just avslutat den och jag tycker den är mycket bra. 

Förra veckan sprang jag bara en gång. 

Det blev dock rekord.
Hejja mig! 

Nu ska mini gunga så jag hinner inte skriva mer. Kram🍄🍁

Skolverket har kommit ut med riktigt bra skrivelser kring Stödinsatser i utbildningen. En av utmaningarna jag har som lärare är just att anpassa min undervisning så att alla elever ska kunna nå så långt som möjligt inom mina ämnen, samt att jag ska anpassa undervisningsmetoderna så att varje elev kan lära sig på smidigaste sättet. Det är en utmaning.

I kväll har midi och maxi (jag kallar mina tre barn för mini, midi och maxi här på bloggen) aktiviteter i kyrkan. Jag ska baka surdegsbröd. Jag har en surdeg som bubblar trevligt hemma.

I går var jag på Handelsträdgården med gammelmormor och sedan år vi lunch tillsammans. Vi talade om böcker och idag har jag varit och reserverat två böcker som hon ska få lyssna till. Båda böckerna är skrivna av en av mina favoritförfattare, Fredrik Backman. Britt-Marie var här och En man som hette Ove.

 
 
Klicka på bilderna för att få information om var jag lånat dem och var du kan köpa dem.
 
Jag rekommenderar dessa böcker varmt. Jag har även läst Min mormor hälsar och säger förlåt och Saker min son behöver veta om världen.