Dagen har varit bra. Middag med goda vänner, lite nytt smink införskaffat, en joggingtur på 7, 3 km och nu Sons of Anarchy. 

I kväll satt vi ute i en stuga vid en sjö och åt. Så roligt med barn som leker och vuxna som får prata om lite ditt och datt. Den glasade verandan passade fint eftersom luften var något kylig. A testade en nyinköpt leksak.

Jag konstaterar i kväll att jag vill ha mer sommar. Den kom för sent och tog Slut för fort.
Jaha. En ny dag. Jag måste erkänna att denna vecka varit tung. Jag har känt mig lite vissen. Jag hoppas dock att det vänder. I kväll ska vi, några kollegor, ut och äta. Det ska bli kul. 
 
Lilla Mini fortsätter gråta på dagis när vi lämnar honom, men personalen verkar vara så fina pedagoger så jag tror säkert att det vänder till slut. Midi och Maxi, vad jag kallar mina döttrar här på bloggen, är så duktiga. De är ju så stora nu och fixar så mycket själva. Mina guldklimpar.
 
Igår hade vi vänner över på middag. Vi åy ärtpannkakan som fanns med i ICAs matkasse. Den gick bättre att äta än förväntat. Vi bytte ut tillbehören mot hemkokt blåbärssylt och halverade mängden ärtor. 
 
Det går åt rätt håll när det gäller vågen. Hejja! Jag måste dock säga att det är oförtjänt. Jag är en hejjare på att fuska. Allt är ju så GOTT!
 
Igår böjade jag läsa Therés Merums nya bok Nattens drottning. Jag vågar inte uttala mig ännu om den för jag har bara läst några kapitel. 
Nattens drottning
 
Klicka på bilden för källinfo.
 
Nu är det dags att möta lite elever. En fullspäckad dag väntar. Kram på er
Dagen har varit bra, trots en tilltagande förkylning. Jag nyser och nyser och tårarna sprutar. Brödbaket blev dock lyckat.
Barnen har blivit friskare, åtminstone två av dem. Vi coachade Vinnarskallarna när de hade match. De vann med 4-3. Tack vare deras maskot, påstår de...

Jag försöker hålla 26 poäng om dagen. Det är enligt Viktväktarna. Det fungerade bättre innan barn  nr. 3. Jag var nog mer motiverad då. Vi åt kinamat till middag, men jag höll mig mest till sushin. Jag avslutade kvällen med en fruktsallad gjord på banan, apelsin, äpple, kiwi, plommon och passionsfrukt. 
Jättegott! 

Imorgon är det jobb igen. Kram på er.