Igår var vi på en träff med andra lärare i inlandet. Vi fick lite att tänka på, men att få ett ansikte på de andra kändes nog så viktigt. Vi tänker rätt lika ändå.

Idag är ett oskrivet blad. Surströmming ikväll med tjejerna  (Linnea och Annika) och eventuellt hål i öronen för lillan. Förra gången hon tog hål i öronen läkte det så dåligt att hålen fick växa igen. Nu är det dags att göra ett nytt försök. Använder ni örhängen? Själv går det långa perioder utan att jag har örhängen men sedan kommer jag på att det är fint och då plockar jag fram lite smycken igen. 

Vad har ni för planer idag? Jag återkommer med bilder från middagen. Ha det gott.
Igår var BirgitZ.blogg.se, Annika och jag på spökvandring med våra flickor. Det var dock bara de yngre som ville gå med oss. De äldre var väldigt tydliga med att vi skulle gå en bit bakom dem.
Jag tycker hembygdsgillet gjorde det riktigt bra i år igen. Jag tycker också det är bra att de har evenemanget helgen innan allhelgonahelgen.

Vi fikade spöklika och hade en trevlig kväll.

En förkylning är på gång igen. De byter bara av varandra och jag börjar bli leds. Humöret är dock på topp. Vi fortsätter drömma om ett större hus. Kanske är vi närmare målet nu. Den som lever får se. 

Hoppas ni får en bra dag. Kanske ses vi på secondhand.
Denna vecka har gått i sjukdomens tecken. Lilleman har varit hemma hela veckan. Även A har varit dålig men kunna jobba ändå. 
När man inte kan äta annat så slinker en liten godsak ner ändå.

Idag var han dock tillbaka på dagis. 

Snart ska vi på Gammplatsen på spökvandring. Flickorna ser fram emot det varje år. 

Hoppas ni får en trevlig helg.