I torsdags åkte vi till Skellefteå camping. Bilen var packad med tält, sovsäckar, mat mm. 
När vi kom fram insåg vi att flickornas tält bara till hälften var med. Yttertältet var kvar hemma. Tur att vårt tält är så stort att flickornas tält rymdes i vårat tält. Det var bara lite krångligt att ta sig in...

Det regnade när vi satte upp tältet, men bara lite, det ökade så fort tältet var uppe. Vi hade verkligen tur som satte upp tältet direkt. Det skulle vara lätt att vara lite modlös på grund av det eviga strilandet, men vi hade bestämt att vår första natt i tältet vi köpt i början av sommaren skulle bli bra.

Våra goda vänner, tillika grannar, hade husvagn på campingen och vi hade bestämt träff. Vi grillade och umgicks hela kvällen.



  Dagen därpå åkte Vi till Bodaborg och lekte hela dagen. Sedan åt vi middag på Pinchos innan vi för hem. Solen sken hela dagen och faktiskt var det härligt att kliva ut ur tältet och fixa frukost i solen. 

Barnen sov gott i tältet, men jag och A kunde inte sova alls. Att tälta gick trots allt bra, men det beror till stor del på att campingen hade så fina toaletter. Jag tror inte fricamping vore något för mig. Sedan tror jag att en natt, max två, är tillräckligt eftersom sömnen blir minimal. 

Det var trots allt ett äventyr och vi hade roligt!

Kommentera

Publiceras ej